Lugnet före stormen..?

Jaha, då hade man fyra rätt på lotto igen. 22 kronor.

Men kan det möjligtvis vara så att en storvinst börjar med en massa småvinster..? Att det liksom är som lugnet före stormen. Plötsligt bryter det bara ut och - Katshing!!


Godingar och mer godingar.

Lördagkvällen spenderade vi med en massa godingar till fina vänner och respektive. Bubbel, snittar, pajer och tårta! Och barnvakt. Så himla trevligt!

Goaste gänget.

Förra veckan fick jag hem en annan goding. Nämligen en handväska som jag tänkte ha som skolväska. Olikt många andra kvinnor och tjejer äger jag inte alls nå många handväskor. Knappt nån. Kom inte ihåg sist jag köpte en ny. Har bara köpt nån begagnad senaste åren. Så den här är jag värd. Tycker jag.

Goding till skolväska. (Ser ni tofsen? Vet egentligen inte vad jag tycker om just den)

Superfrukost & Gymmet.

Har hittat en smakkombination till frukost som gör att jag faktiskt kan äta frukost. I tid.

Supermüsli med osötad mandelmjölk. Fräscht och inte så tungt. Givetvis behövs ju nåt mer också så jag kokar två ägg till.

Var på gymmet igår för första gången sen jag tog över medlemskapet. Alltså, varför kände jag mig som apan i buren?! Alla stirrade. Vad är det med folk?

Ganska snabbt kom jag ihåg - på gymmet stirrar man på varandra. Alla följer alla med blicken. Inget går obemärkt förbi. Men då mitt i allt kom jag på, att det är ju faktiskt ganska bra. Hälsosamt! Jag menar, jag såg EN som satt och scrollade i sin mobil mellan seten. Det hade kunnat vara fler. Det hade kunnat vara alla! Och DET hade stört mig. Då får man stirra hur mycket man vill på varandra istället.

Själv försökte jag att INTE titta på folk så att inte dom skulle känna sig uttittade. Meeen, det var svårt. Nånstans måste man ju titta. Och att titta på sig själv i spegeln hela tiden.... njeee.


Minne: Strunt vs Viktigheter.

Brevbäraren plingade på strax efter klockan två idag och hade ett paket till mig. Jag blev glad och överraskad, även fast jag visste att grejerna skulle komma idag. Hade ju följt det hela vägen från lagret. Ögonsminkgrejerna. Roligt! Här ska schmoschlas!

Men om vi backar bandet ca en timme från det att jag öppnade paketet. Till klockan 13.00 för att vara exakt.
Plats: Österns Pärla
Aktivitet: Lunch
Sällskap: Fyra finfina väninnor

Precis där och då skulle jag infunnit mig. Gjorde jag det då?
Svar: Nej
Glömde bort det.
Klart slut.


Kaffe, spel och andra sysslor.

Okej. Igårkväll tog den slut. Den planerade sista dosan. Nu är det finito. Slut. Över. Men början på nåt nytt. Utan snus.

Dagen har gått bra. Det är det mentala man får jobba med. Och uppehålla sig med annat. Som att ta en långpromenad, träna och gå på Espressohouse och dricka en Cortado och spela tre-i-rad. Det är så enkelt att vinna mot en femåring, men som den rättvisa mamman man är låter man femåringen vinna hälften av gångerna.

Allt ingår i terapin. Utan-snusterapin. Jag vet av erfarenhet att, minskar eller slutar man med något, ökar eller börjar man med något annat. Jag måste se till att det senare blir morötter eller grönkål.

Kaffe och tre-i-rad.

Ha en fin vecka!


VÄLKOMMEN
  • bloglovin