Köksvettets konung.
Idag såg jag på ännu ett avsnitt av Vad blir det för mat med Per Moberg. Det är det absolut bästa matlagningsprogrammet som nånsin gjorts! enligt min mening.
Egentligen bryr jag mig inte i VAD han gör för mat, mer i HUR han gör. Eller inte det heller förresten! Det är nog vad han gör som JAG aldrig skulle ha gjort. Och då menar jag inte hur han tillagar olika saker för det har jag inget att jämföra med eftersom jag sällan gör nåt mer avancerat än värmer fiskbullar och steker korv. Det är mer allt runt omkring.
Själv är jag übernoga med hygien och renlighet när jag är i köket. Man kan säga att jag tänker mer på hur ren arbetsbänken och händerna är än hur såsen smakar.
Idag drog Per FINGRARNA GENOM HÅRET efter att ha separerat äggulor från äggvitor med bara händerna.
Jag är lite hänförd. Tänk om jag kunde vara sådär lite wild and crazy i köket ibland. Kanske slicka av sleven och sen lägga tillbaka den i grytan. Eller varför inte torka skärbrädan med samma handduk som man just snöt sig i. Eller kanske till och med NYSA rakt ner i nån sås!!
Som sagt, lite wild and crazy. Det behöver nog alla var i köket nån gång.